Sveriges bästa julmässor 2014
För UtställareFör Grupper
Startsidan | Skriv ut
Att ställa utUtställareBokning
 

Utställarinformation 2014

Klarkullens julmässor på Gränsö och Huseby lockar drygt 40 000 betalande besökare.
Huseby är idag Nordens största och förmodligen mest genomarbetade mässa för hantverk och småskaligt tillverkad mat. Vi lägger mycket kraft på ljussättning, att skapa miljö och helhet. Vi har ett marknadsföringskoncept som omfattar mässtidningar, hemsida, annonsering och kampanjer.

Den viktigaste beståndsdelen i en julmässa är du som hantverkare och matproducent. Det är dina produkter, ditt hantverk, din person och din monter som bygger mässan. Vi är mycket måna om att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på Klarkullens julmässor.

Som utställare med Klarkullen har du alltid direkt kontakt med ansvariga på Klarkullen, från anmälan, under uppackning, genomförandet och efter mässan. Vi är måna om att vara på plats och synliga för att ge dig bästa möjliga service före, under och efter mässan.
Under fliken "Att ställa ut" finner du all praktisk information som öppettider, kostnader, boende osv. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss på tel: 0490-824 28
eller maila oss på vår epost

Mässtidningen!

Mässtidningsarbetet är påbörjat, layout, innehåll och annonsinsäljning har startat. Vi kraftsamlar för att göra mässtidningarna bättre och fylligare.

Det finns också ett fåtal annonsplatser på entrébiljetten där man kan lägga in ett specialerbjudande för besökarna.

Per Johansson sköter annonsförsäljningen på våra mässtidningar, kontakta även honom för information gällande entrébiljetten. Per når du på 0490-82422 eller e-post: per@klarkullen.se

Ladda ner all information om annonser här


Vi hjälper er gärna med utförandet av annonser!
Hör av er till
info@klarkullen.se


Vi hoppas få se dig som utställare på våra julmässor under 2014.
Väl mött!

Info och bokning grupper:  Klarkullen AB | Tel. 0490-824 28. | E-post: info@julmassor.se